Ilmainen toimitus ja verkkomaksun turvallisuus

Toimitamme kaikki tuotteemme ilmaiseksi kaikkialle Suomessa, myös lisävarusteet. Meillä kaupankäynti sujuu helposti ja luotettavasti. Voit maksaa ostoksesi joko suoraan verkkokaupassa tai tilata ne laskulle, jonka maksat vasta, kun olet vastaanottanut toimituksen.

Toimitus kotipihaasi

Tuotteemme toimittaa kuljetusliike DHL, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo pitkään. Kylpytynnyrit toimitetaan kuorma-autolla, jonka nostettavalla perälaudalla tynnyri on helppo laskea suoraan maahan.

Painonsa ja kokonsa vuoksi DHL:n kuorma-autot eivät pysty toimittamaan tilauksia osoitteisiin, joihin pitää kulkea esimerkiksi lautalla tai veneellä (esimerkiksi Ahvenanmaa). Ilmoitamme aina mahdollisista toimitusrajoitteista asiakkaalle ennen tilauksen lähettämistä.

Valitse maksutapa

Verkkopankki

Kirjaudu verkkopankkiisi ja maksa tilaus suoraan verkkokaupassa.

Korttimaksu

Voit maksaa turvallisesti Visa- tai MasterCard -kortilla. Veloitus kirjataan, kun tuote lähtee varastoltamme. Korttitietojen käsittelyyn käytämme salattua yhteyttä.

Lasku

Maksa tilauksesi 14 päivän kuluessa. Laskulle tilaaminen edellyttää luottotietojen tarkistamisen sallimista ja henkilöllisyyden varmentamista. Lähetämme laskun sinulle sähköpostilla, kun tilauksesi lähtee varastoltamme.

Ennakkomaksu

Voit maksaa tilauksesi ennakkoon tilillemme. Lähetämme sinulle maksuohjeet sähköpostilla, ja tuotteet toimitetaan heti, kun olemme vastaanottaneet maksun.

DHL

Visa MasterCard

Finland Banks

Tietoa meistä

Skargards suunnittelee, valmistaa ja myy kylpytynnyreitä ja allasvarusteita. Tehtaamme sijaitsee Ruotsin Åmålissa, Vänem-järven rannalla. Jos liikut joskus lähistöllä, soita meille ja tule käymään!

Haluatko tutustua tuotteisiimme? Näyttelytilamme sijaitsee Vantaalla, lähellä lentokenttää. Ota yhteyttä, niin sovitaan aika.

Skargards on yksi Euroopan suurimmista puulämmitteisten kylpytynnyrien valmistajista. Tuotteitamme myydään kaikkiaan 12 maassa.

Altaat valmistetaan lasikuidulla vahvistetusta lujitemuovista. Samaa materiaalia käytetään esimerkiksi veneiden runkojen valmistamiseen. Puuosiin käytämme ainoastaan ympäristösertifioitua puuta Pohjois-Suomesta.

Tule käymään

Kaupankäynti ja toimitus

Ostaminen verkkokaupastamme on helppoa ja luotettavaa. Voit tilata tuotteet laskulle ja maksaa vasta, kun olet vastaanottanut toimituksen. Laskutus edellyttää luottotietojen tarkistamisen sallimista ja henkilöllisyyden varmentamista.

  • Ilmainen toimitus kaikille tuotteille
  • Maksu verkkopankissa
  • Maksu toimituksen jälkeen
  • Lähetämme kylpytynnyrisi 24 tunnin sisällä
  • 60 päivän palautusoikeus

Ilmainen toimitus kaikkialle Suomeen

Maksuohjeet

Tavoitat asiakaspalvelijamme arkipäivisin

Soita ja kysy tuotteistamme. Tavoitat sekä myyjämme että asiakaspalvelijamme puhelimitse jokaisena arkipäivänä.

020 - 33 20 20 Palvelemme arkipäivisin 10-18

Lähetä sähköpostia Arkisin, 10-18

Henkilökuntamme yhteystiedot

Näin verkkokauppa toimii

Katso ohjeet verkkokaupan käyttöön.